jianqiao_top1
indeks
Vores placering
No.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou City 510168, Kina

Tag på en rejse for at udforske fremtiden!Deltag i vores amerikanske teknologilejr og start en vidunderlig rejse om innovation og opdagelse.

640
640 (1)

Kom ansigt til ansigt med Google-eksperter og afslør mysterierne om kunstig intelligens (AI).Oplev, hvordan teknologi fører til sociale fremskridt og miljømæssig bæredygtighed i de historiske korridorer på Stanford University og University of California, Berkeley, som er først placeret blandt amerikanske offentlige universiteter.På University of California, Los Angeles (UCLA), afdæk skæringspunktet mellem teknologi og kunst, og tænd kreativitetens grænseløse muligheder.Mærk videnskabens kraft gennem eksperimenter og udstillinger i California Science Center.Gå over Golden Gate Bridge for at opleve den urbane charme og det tekniske vidunder i San Francisco.Oplev den danske kultur i Solvang og Fisherman's Wharf i San Francisco, og start en rejse med kultur og teknologiintegration.

Oversigt over lejren

30. marts 2024 - 7. april 2024 (9 dage)

For elever i alderen 10-17 år

Teknologi og uddannelse:

Besøg førende kunstig intelligens-virksomhed Google og verdenskendte universiteter såsom University of California, Berkeley, Stanford University og UCLA.

Kulturel udforskning:

Oplev ikoniske vartegn i San Francisco som Golden Gate Bridge og Lombard Street, samt den nordiske danske kultur i Solvang.

Natur og bylandskaber:

Fra Fisherman's Wharf i San Francisco til Santa Monica Beach i Los Angeles, udforsk den naturlige skønhed og det urbane landskab i det amerikanske vest.

Detaljeret rejseplan >>

Dag 1
30/03/2024 Lørdag

Samling i lufthavnen på det angivne tidspunkt for flyvningen og flyvningen til San Francisco, en by i det vestlige USA.

Ved ankomst arrangeres middag efter tidspunktet;checke ind på hotellet.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

Dag 2
31/03/2024 søndag

Byrundtur i San Francisco: Træd ind på den verdensberømte Golden Gate Bridge, et symbol på det kinesiske folks hårde arbejde.

Gå en tur gennem verdens mest krogede gade - Lombard Street.

Foryng vores humør på den glade Fisherman's Wharf.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

Dag 3
01/04/2024 mandag

Besøg Google, verdens største innovationsvirksomhed inden for kunstig intelligens, med virksomheder, herunder AI-modeller, innovativ internetsøgning, cloud computing.

Den 8. juni 2016 blev Google annonceret som det mest værdifulde brand i "2016 BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands" med en brandværdi på $229,198 milliarder, der overgår Apple og rangerer først.Fra juni 2017 rangerede Google først i "2017 BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands".

Besøg University of California, Berkeley (UC Berkeley)

UC Berkeley er et offentligt forskningsuniversitet kendt som "public Ivy League", et medlem af Association of American Universities og Global University Leaders Forum, udvalgt til den britiske regerings High Potential Individual Visa-program.

I 2024 QS World University Rankings er UC Berkeley rangeret som 10.I 2023 US News World University Rankings er UC Berkeley rangeret som 4.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

640

Dag 4
02/04/2024 tirsdag

Besøg Stanford University.Gå en tur gennem campus under vejledning af en senior, og oplev læringsatmosfæren og stilen på et verdenskendt universitet.

Stanford er et berømt privat forskningsuniversitet i USA, medlem af Global University Presidents' Forum og Global University Advanced Research Institute Alliance;i 2024 QS World University Rankings er Stanford University rangeret 5. i verden.

Tag til den nordiske smukke by "Danish City Solvang" (Solvang), spis middag ved ankomsten og tjek ind på hotellet.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

640 (1)
640 (2)

Dag 5
03/04/2024 onsdag

Tour Solvang, en by med en rig nordisk dansk smag og kultur, beliggende i Santa Barbara County, Californien.

Solvang er en berømt turist-, fritids- og feriedestination i Californien, hvor to tredjedele af dets efterkommere er danske.Dansk er også det mest populære sprog efter engelsk.

Kør til Los Angeles, spis middag ved ankomsten og check ind på hotellet.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

Dag 6
04/04/2024 torsdag

Besøg California Science Center, hvis videnskabelige aurafyldte plads og lobby er kendt som "Hall of Science", der fordyber folk i videnskabens atmosfære, før de går ind i udstillingshallen.Det er et omfattende videnskabsundervisningssted med sektioner som Hall of Science, World of Life, World of Creativity, Accumulated Experience og IMAX Dome Theatre.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

640 (3)

Dag 7
05/04/2024 fredag

Besøg University of California, Los Angeles (UCLA).

UCLA er et offentligt forskningsuniversitet og medlem af Association of Pacific Rim Universities og Worldwide Universities Network.Det er kendt som en "offentlig Ivy" og er blevet udvalgt til den britiske regerings "High Potential Individual Visa Scheme".I det akademiske år 2021-2022 rangerede UCLA som nr. 13 i ShanghaiRankings akademiske rangering af verdensuniversiteter, nr. 14 i US News & World Reports bedste globale universitetsrangeringer og nr. 20 i Times Higher Education World University Rankings.

I seks på hinanden følgende år (2017-2022) er UCLA blevet rangeret som nr. 1 "Bedste offentlige universitet i Amerika" af US News & World Report.

Gå til det berømte Walk of Fame, Kodak Theatre og Chinese Theatre for et besøg, og se efter håndaftryk eller fodspor fra dine yndlingsstjerner på Walk of Fame;

Nyd den smukkeste solnedgang og kystlandskab i Vesten ved den smukke Santa Monica Beach.

Overnatning: Tre-stjernet hotel.

Dag 8
06/04/2024 Lørdag

Afslut den uforglemmelige rejse og forbered dig på at vende tilbage til Kina.

Dag 9
07/04/2024 søndag

Ankomst til Guangzhou.

Gebyr: 32.800 RMBEarly bird-pris: 30.800 RMB (tilmeld dig inden 28. februar for at nyde) Prisen inkluderer:

Alle kursusgebyrer, overnatning og forsikringer under sommerlejren.

Prisen inkluderer ikke:

1. Pasgebyrer, visumgebyrer og andre personlige udgifter, der kræves til visumansøgning.

2.Internationale flyvninger.

3.Personlige udgifter såsom told, gebyrer for overbagage osv. er ikke inkluderet.

640 (4)

Scan for at tilmelde dig NU!>>

640 (2)

For mere information, kontakt venligst vores elevservicecenterlærer.Der er begrænsede pladser, og muligheden er sjælden, så handle hurtigt!

Vi glæder os til at tage på den amerikanske uddannelsesturné med dig og dine børn!

BIS Classroom Gratis prøvebegivenhed er i gang – Klik på billedet nedenfor for at reservere din plads!

For flere kursusdetaljer og information om BIS Campus aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os når som helst.Vi ser frem til at dele dit barns vækstrejse med dig!


Indlægstid: 28-2-2024