jianqiao_top1
indeks
Vores placering
No.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou City 510168, Kina
640

Hvordan ser en fremtidig global borgerleder ud?

640 (1)

Nogle mennesker siger, at en fremtidig global borgerleder skal have et globalt perspektiv og tværkulturelle kommunikationsevner samt innovativ tænkning og lederskab.

Andre siger, at en fremtidig global borgerleder skal have miljøbevidsthed og socialt ansvar, være i stand til at løse globale problemer og fremme social harmoni.

640 (2)

Som en international uddannelsesskole har Britannia International School et fakultet på højt niveau og fremragende undervisningsfaciliteter.Her vil dit barn modtage undervisning med en global vision, opleve forskellige læringskulturer og blive en fremtidig global borgerleder.

640 (3)

Som en af ​​medlemsskolerne i Canadian International Educational Oganization lægger vi stor vægt på elevernes akademiske præstationer og tilbyder Cambridge International Curriculum.BIS rekrutterer elever fra småbørnsuddannelse til internationale gymnasietrin (2-18 år).BIS har bestået Cambridge International Examination Department (CAIE) certificering og giver Cambridge IGCSE og A-Level kvalifikationer.BIS er også en innovativ international skole, der stræber efter at skabe en K12 international skole med førende Cambridge-kurser, STEAM-kurser, kinesiske kurser og kunstkurser.

640 (4)

I dette håbefulde forår inviterer vi dig til at deltage i BIS Open Day-arrangementet med god forventning.

Højdepunkter på Åbent Dag

Stiplanlægning for nem adgang til verdenskendte skoler

Britisk afternoon tea-smagning

Omfattende analyse af børns akademiske udviklingsstatus og vækstplanlægning

Besøg/oplev BIS campusmiljø og faciliteter

640 (5)

Begivenhedsinformation

Dato: 9. marts 2024 (lørdag)

Tid:9:30-12:00

Skolens adresse

Nr. 4 Chuangjia Road, Jinshazhou, Baiyun District, Guangzhou

640

Tilmeld dig Åbent Dag

BIS Open Day er egnet for alle forældre og børn at deltage i og er en fantastisk mulighed for at opleve charmen ved britisk uddannelse.Lad os udforske fremtiden for international uddannelse sammen på BIS!


Indlægstid: 28-2-2024